Vraag Voorspel je ook de toekomst ? Antwoord Absoluut niet! Ik geloof erin dat de toekomst nog niet vast ligt en dat wat ik doorkrijg een moment opname is. 

 

Vraag Krijg ik ook mijn geld terug als ik het er niet mee eens ben?  Antwoord Nee ik geef geen geld terug, ik neem mijn werk serieus en ik steek er de tijd en energie in om  jou een zo goed mogelijke reading te geven. 

 

Vraag Kan ik ook een reading aanvragen voor iemand anders?  Antwoord In principe niet. De reading die ik geef is persoonlijk en met uitzondering van de liefdesreading kan ik geen opdracht aannemen via een ander.

 

Vraag Kan ik meerdere vragen tegelijk doen ? Antwoord Het is belangrijk dat jij je vraag zo duidelijk mogelijk stelt. Ik adviseer je om goed na te denken over wat je graag wilt weten. Ik krijg door wat ik mag delen en dat is misschien niet hetgeen wat jij wilt horen. Het kan dus ook maar zo zijn dat je geen direct antwoord krijgt op je vraag, maar wel een antwoord waar je mee verder kan. 

 

Vraag Krijg ik mijn antwoord altijd binnen 24-uur! Antwoord Ja ik doe mijn uiterste best om je binnen 24 uur een antwoord te geven. De 24-uur geld vanaf het moment dat de betaling binnen is.